

Merkez Yayın Grubu bünyesinde yayınlanan YARPUZ Edebiyat Dergisi tarafından başlatılan Edebiyat Şehri Afşin Kitap İmza Günlerinin ilki Afşinli Eğitimci-Şair ve Yazar Ayşe Arslan için yapıldı.
3 Şiir 3’de Çocuk Hikaye kitabı olmak üzere 6 eseri bulunan Eğitimci-Şair ve Yazar Ayşe Arslan için düzenlenen İmza Günü etkinliği Yazarın görev yaptığı Afşin’e bağlı Altunelma Mahallesinde Şehit Ömer Erüstün İlk/Ortaokulunda gerçekleştirildi.
Okul Müdürü Durmuş Murat Öner,Müdür Yardımcıları,Öğretmenler ve Okulun Öğrencilerinin katılımıyla Okul bahçesinde gerçekleştirilen İmza gününde Eğitimci-Şair ve Yazar Ayşe Arslan, Afşin Kaymakamlığı himayelerinde,İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün destekleri ve Altunelma Şehit Ömer Erüstün İlk/Ortaokulunun katkılarıyla Merkez Yayın Grubu Genel Yayın Yönetmeni Halil Demir’in Moderatörlüğünde soruları da cevaplandırdı.
Kendisi de Altunelma Mahallesinde dünyaya geldiğini belirten Eğitimci-Şair ve Yazar Ayşe Arslan, eğitimlerini tamamladıktan sonra kendi memleketine gelerek öğrenci yetiştirmekten dolayı mutlu olduğunu ifade etti.
Özellikle de çocukların hayatına dokunmak,okumanın,iyi birer birey olmanın hayatları boyunca kendilerinde kolaylıklar sağlayacağını ifade eden Eğitimci-Şair ve Yazar Ayşe Arslan, bugün yazdığımız eserlerde hep eğitim verdiği öğrencilerinin yaşam hikayelerinin yer aldığını belirtti.
Söyleşi sonrası Eğitimci-Şair ve Yazar Ayşe Arslan, öğrencileri için kitaplarını imzaladı.
Etkinlikte ayrıca Öğrencilere Yarpuz Edebiyat Dergileri dağıtıldı.

