Ozanın doğduğu Berçenek’te açılan Mahzun-i Şerif Kütüphanesi kitaplarını bekliyor.

Asrın Pir Sultanı olarak bilinen Büyük Ozanın doğduğu Kahramanmaraş’ın Afşin İlçesi Berçenek Mahallesinde açılan Mahzuni Şerif Kütüphanesi kitaplarını bekliyor.

Berçenek Mahallesinde bulunan ve kullanılmayan İlkokul binasının tadilatının yapılarak Taziye Evi ve Kütüphaneye dönüştürülmesinden sonra Mahzuni severlere çağrıda bulunan Berçenek mahallesi Muhtarı Muharrem Bulut, kütüphanemiz açıldı. Dostlarımızdan kitap göndermelerini bekliyoruz dedi.

Berçenek Mahallesi halkı olarak Afşin Belediye Başkanı Koray Kıraç’a teşekkür eden Muhtar Muharrem Bulut, bu alanın tadilatını yaparak Muhtarlığımıza verdiler. Bizde burada bir toplu kullanım alanı oluşturduk. İçerisine bir Taziye evi bir de Kütüphane yaptık. 50 yıldır Berçenek mahallesine hizmet yoktu. Koray Kıraç Başkanımıza teşekkür ederiz dedi.

Mahzuni Şerif Kütüphanesine kitap göndermek isteyenler Berçenek Mahallesi Muhtarı  Muharrem Bulut’a  0 537 241 46 99 numaralı hattan ulaşabilirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error code: 520
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram